Τα βιοαναλυτικά εργαστήρια Frontage γίνονται χωρίς χαρτί με το E-WorkBook (2024)

Δελτίο Τύπου | 19 Μαΐου 2016

  • Η χρήση του E-WorkBook 10 από κορυφαία CRO θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της αποδοτικότητας της Frontage κατά 40%

  • Η Frontage εφαρμόζει μια ενιαία πλατφόρμα για τη διαχείριση των λειτουργιών από άκρη σε άκρη σε όλα τα εργαστήρια

  • Μετωπική επιβολή της ποιότητας, της συμμόρφωσης και της ιχνηλασιμότητας στο βιοαναλυτικό εργαστήριο

Βοστώνη, ΗΠΑ & Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, 19 Μαΐου 2016 - Εργαστήρια Frontage, ένας οργανισμός έρευνας πλήρους εξυπηρέτησης (CRO) με εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, επέλεξε την IDBS E-WorkBook 10 να αναπτυχθεί σε όλες τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις της. Εκτός από το να χρησιμεύει ως το παγκόσμιο ηλεκτρονικό σημειωματάριο εργαστηρίου (ELN), το βιοαναλυτικό εργαστήριο (BA) με έδρα την Πενσυλβάνια εφαρμόζει τη λύση IDBS BA ως σύστημα εκτέλεσης εργαστηρίου. Αυτές οι διαμορφώσεις ροής εργασιών θα διασφαλίσουν τη συμμόρφωση από άκρη σε άκρη, την ποιότητα και την ιχνηλασιμότητα σε όλο το εργαστήριο GLP.

"Πάρα πολλές διαδικασίες που βασίζονται σε χαρτί και απαιτήσεις αποθήκευσης έχουν οδηγήσει σε προκλήσεις στην επιχείρησή μας. Με το IDBS' E-WorkBook, αναμένουμε πολύ γρήγορα να δούμε περίπου 40% αύξηση της αποδοτικότητας, και αυτό θα γίνει ακόμη καλύτερο με την πάροδο του χρόνου", δήλωσε ο Azhar Kalim, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Frontage. "Η ανάλυση των δειγμάτων θα βελτιωθεί με την ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων των υλικών και αντιδραστηρίων και την ανάπτυξη QC σε πραγματικό χρόνο για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τη βιοαναλυτική μέθοδο. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υψηλότερη ποιότητα και ταχύτερη ανακύκλωση των αποτελεσμάτων των δειγμάτων που προέκυψαν".

Η κορυφαία ανάπτυξη φαρμάκων θα βοηθήσει την Frontage να εξαλείψει το χαρτί και να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες BA σε όλο το εργαστήριο. Με το E-WorkBook, η Frontage θα είναι σε θέση να εφαρμόσει ένα παράδειγμα "Audit by Exception" σε όλες τις βιοαναλυτικές μελέτες. Οι αναλυτές θα καθοδηγούνται μέσω επικυρωμένων ροών εργασίας που θα καλύπτουν την προετοιμασία υλικών έως τη διαχείριση του εξοπλισμού.

Ο Kalim πρόσθεσε: "Διαθέτουμε σήμερα 52 φασματόμετρα μάζας, τα οποία σύντομα θα αυξηθούν σε 56. Η παλιά διαδικασία ήταν σαν να προσπαθούσαμε να οδηγήσουμε ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο σε έναν κακής ποιότητας δρόμο. Μετά από μεγάλη έρευνα σχετικά με τις λύσεις ELN, η IDBS ήταν ο προφανής συνεργάτης για εμάς. Έχοντας περιορίσει την απαιτούμενη προσαρμογή της ροής εργασίας, αναμένουμε να λειτουργήσουμε πλήρως στην Πενσυλβάνια πολύ γρήγορα. Δεν πρόκειται για τη δημιουργία μιας εντελώς νέας σειράς διαδικασιών: Το E-WorkBook ταιριάζει καλά με τις τρέχουσες διαδικασίες μας, οπότε αποτελεί μια πιο εκσυγχρονισμένη, ταχύτερη επικάλυψη των υφιστάμενων τρόπων εργασίας μας".

Ένα βασικό στοιχείο διαφοροποίησης για την επίτευξη αποτελεσμάτων υψηλότερης ποιότητας και ταχύτερων χρονοδιαγραμμάτων είναι η ανάπτυξη του συστήματος εκτέλεσης εργαστηρίων IDBS (LES). Τα συστήματα αυτά βασίζονται σε τεχνολογίες αντικατάστασης του χαρτιού, όπως τα απλά ηλεκτρονικά εργαστηριακά σημειωματάρια (ELNs) και επεκτείνετε LIMS ικανότητες, προκειμένου να προωθηθούν οι εργαστηριακές διαδικασίες.

Η Frontage Labs επιδιώκει να καινοτομήσει τις εργαστηριακές λειτουργίες BA προσεγγίζοντας τις λειτουργίες BA από την άποψη της ποιότητας και της συμμόρφωσης. Η ανάπτυξη του E-WorkBook ως ενιαίας πλατφόρμας για τη διαχείριση των λειτουργιών από άκρο σε άκρο στο εργαστήριο BA αποτελεί επίσης ένα βήμα προς την ενσωμάτωση ποικίλων δυνατοτήτων CRO, όπως η ολοκληρωμένη καταγραφή και παρακολούθηση δειγμάτων, από την κλινική μελέτη φάσης 1 έως την DMPK και ακόμη και την υποστήριξη CMC (ανάπτυξη προϊόντος).

"Η ταχύτερη και εξυπνότερη εργασία είναι το κλειδί σήμερα, καθώς τα εργαστήρια συνεργάζονται όλο και περισσότερο με οργανισμούς έρευνας επί συμβάσει (CROs) και καινοτόμες βιοτεχνολογικές εταιρείες για την επίτευξη αποτελεσμάτων", δήλωσε ο Michael Hampton, αντιπρόεδρος, North American Operations στην IDBS. "Με το E-WorkBook 10, η Frontage χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και μια ενιαία πλατφόρμα πληροφορικής για να διευκολύνει την επικυρωμένη εκτέλεση μεθόδων και την παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων σε ολόκληρο τον οργανισμό. Η χρήση του E-WorkBook 10 θα μειώσει δραματικά τον χρόνο κύκλου των μελετών και θα προσφέρει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας".

Το E-WorkBook 10 θα παρέχει μια κοινή πλατφόρμα πληροφορικής σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες του Frontage για τη διατήρηση της ακεραιότητας και της ασφάλειας των δεδομένων. Θα ενσωματωθεί επίσης με την υπάρχουσα τεχνολογία εργαστηρίων για τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας. Η CRO θα αναπτύξει το E-WorkBook 10 σε άλλες παγκόσμιες εγκαταστάσεις της κατά το επόμενο έτος.

Σχετικά με την IDBS

Η IDBS είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος προηγμένου λογισμικού για οργανισμούς έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) για την ασφαλή καταγραφή, διαχείριση, κοινή χρήση και αξιοποίηση δομημένων και μη δομημένων δεδομένων. Η τεχνολογία μας και η τεχνογνωσία μας στον τομέα επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέουν δεδομένα με δεδομένα, δεδομένα με ανθρώπους και ανθρώπους με ανθρώπους για να προωθήσουν την καινοτομία, να επιτύχουν ταχύτερο χρόνο στην αγορά και να βελτιώσουν τα περιθώρια κέρδους. Το ευρύ πελατολόγιό μας περιλαμβάνει διεθνείς εταιρείες με γνώμονα την Ε&Α στους τομείς των φαρμακευτικών προϊόντων, της βιοτεχνολογίας, των γεωργικών επιστημών, των χημικών προϊόντων, των καταναλωτικών αγαθών, της ενέργειας, της μηχανικής, των τροφίμων και ποτών και της υγειονομικής περίθαλψης.

Η IDBS ιδρύθηκε το 1989 και έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο με γραφεία σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η IDBS παραμένει μια ιδιωτική εταιρεία που απασχολεί πάνω από 250 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετεί πάνω από 50.000 ερευνητές σε 25 χώρες - συμπεριλαμβανομένων πάνω από 80% των είκοσι κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών.

Τα βιοαναλυτικά εργαστήρια Frontage γίνονται χωρίς χαρτί με το E-WorkBook (2024)
Top Articles
Meghann Fahy Gives a Little Update on Her and Leo Woodall
wuthering waves version 1 2: Latest News & Videos, Photos about wuthering waves version 1 2 | The Economic Times - Page 1
The Civil Rights Movement: A Very Short Introduction
Moonrise Tonight Near Me
Hemispheres Dothan Al
Dr. Hannah Straight Website
Petco Westerly Ri
Https Paperlesspay Talx Com Boydgaming
Fone Tech Cleveland Ms
Craiglist Mohave
Tampa Lkq Price List
Elgin Il Building Department
10000 Divided By 5
2014 Can-Am Spyder ST-S
Island Cremations And Funeral Home
Courierpress Obit
Partyline Ads for Wednesday, September 11, 2024
Weldmotor Vehicle.com
Linktree Teentinyangel
Best Amsterdam Neighborhoods for Expats: Top 9 Picks
Mogadore Reservoir Boat Rental Price
Chula Vista Tv Listings
Walmart Neighborhood Market Gas Price
Ixl Spring Branch
Milanka Kudel Telegram
How to Be an Extra in a Movie (and What to Expect)
Frontline Education Absence Management Login
Math Nation Algebra 2 Practice Book Answer Key
Craigslist Caldwell Id
South Bend Tribune Online
The Civil Rights Movement Crossword Review Answer Key
Dr Yakubu Riverview
Mo Craiglist
10-Day Weather Forecast for Bratislava, Bratislava, Slovakia - The Weather Channel | weather.com
Slim Thug’s Wealth and Wellness: A Journey Beyond Music
Ucf Net Price Calculator
Tcc Northeast Library
Lohud Rockland Obituaries
Rush Copley Swim Lessons
Section 212 Metlife Stadium
Weather Radar Jamestown
O'reilly's In Mathis Texas
Actors In Sleep Number Commercial
Craigslist Lasalle County Il
Hocus Pocus Showtimes Near Harkins Theatres Yuma Palms 14
El Confidencial Vanitatis
How Did Kratos Remove The Chains
Roman Numerals Chart, Translation Tips & History
Carros Jeep Wrangler Tachira | MercadoLibre 📦
Poopybarbz
Fired Up | Rotten Tomatoes
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5982

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.