Τα βιοαναλυτικά εργαστήρια Frontage γίνονται χωρίς χαρτί με το E-WorkBook (2024)

Δελτίο Τύπου | 19 Μαΐου 2016

  • Η χρήση του E-WorkBook 10 από κορυφαία CRO θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της αποδοτικότητας της Frontage κατά 40%

  • Η Frontage εφαρμόζει μια ενιαία πλατφόρμα για τη διαχείριση των λειτουργιών από άκρη σε άκρη σε όλα τα εργαστήρια

  • Μετωπική επιβολή της ποιότητας, της συμμόρφωσης και της ιχνηλασιμότητας στο βιοαναλυτικό εργαστήριο

Βοστώνη, ΗΠΑ & Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, 19 Μαΐου 2016 - Εργαστήρια Frontage, ένας οργανισμός έρευνας πλήρους εξυπηρέτησης (CRO) με εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, επέλεξε την IDBS E-WorkBook 10 να αναπτυχθεί σε όλες τις εργαστηριακές εγκαταστάσεις της. Εκτός από το να χρησιμεύει ως το παγκόσμιο ηλεκτρονικό σημειωματάριο εργαστηρίου (ELN), το βιοαναλυτικό εργαστήριο (BA) με έδρα την Πενσυλβάνια εφαρμόζει τη λύση IDBS BA ως σύστημα εκτέλεσης εργαστηρίου. Αυτές οι διαμορφώσεις ροής εργασιών θα διασφαλίσουν τη συμμόρφωση από άκρη σε άκρη, την ποιότητα και την ιχνηλασιμότητα σε όλο το εργαστήριο GLP.

"Πάρα πολλές διαδικασίες που βασίζονται σε χαρτί και απαιτήσεις αποθήκευσης έχουν οδηγήσει σε προκλήσεις στην επιχείρησή μας. Με το IDBS' E-WorkBook, αναμένουμε πολύ γρήγορα να δούμε περίπου 40% αύξηση της αποδοτικότητας, και αυτό θα γίνει ακόμη καλύτερο με την πάροδο του χρόνου", δήλωσε ο Azhar Kalim, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Frontage. "Η ανάλυση των δειγμάτων θα βελτιωθεί με την ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων των υλικών και αντιδραστηρίων και την ανάπτυξη QC σε πραγματικό χρόνο για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τη βιοαναλυτική μέθοδο. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υψηλότερη ποιότητα και ταχύτερη ανακύκλωση των αποτελεσμάτων των δειγμάτων που προέκυψαν".

Η κορυφαία ανάπτυξη φαρμάκων θα βοηθήσει την Frontage να εξαλείψει το χαρτί και να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες BA σε όλο το εργαστήριο. Με το E-WorkBook, η Frontage θα είναι σε θέση να εφαρμόσει ένα παράδειγμα "Audit by Exception" σε όλες τις βιοαναλυτικές μελέτες. Οι αναλυτές θα καθοδηγούνται μέσω επικυρωμένων ροών εργασίας που θα καλύπτουν την προετοιμασία υλικών έως τη διαχείριση του εξοπλισμού.

Ο Kalim πρόσθεσε: "Διαθέτουμε σήμερα 52 φασματόμετρα μάζας, τα οποία σύντομα θα αυξηθούν σε 56. Η παλιά διαδικασία ήταν σαν να προσπαθούσαμε να οδηγήσουμε ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο σε έναν κακής ποιότητας δρόμο. Μετά από μεγάλη έρευνα σχετικά με τις λύσεις ELN, η IDBS ήταν ο προφανής συνεργάτης για εμάς. Έχοντας περιορίσει την απαιτούμενη προσαρμογή της ροής εργασίας, αναμένουμε να λειτουργήσουμε πλήρως στην Πενσυλβάνια πολύ γρήγορα. Δεν πρόκειται για τη δημιουργία μιας εντελώς νέας σειράς διαδικασιών: Το E-WorkBook ταιριάζει καλά με τις τρέχουσες διαδικασίες μας, οπότε αποτελεί μια πιο εκσυγχρονισμένη, ταχύτερη επικάλυψη των υφιστάμενων τρόπων εργασίας μας".

Ένα βασικό στοιχείο διαφοροποίησης για την επίτευξη αποτελεσμάτων υψηλότερης ποιότητας και ταχύτερων χρονοδιαγραμμάτων είναι η ανάπτυξη του συστήματος εκτέλεσης εργαστηρίων IDBS (LES). Τα συστήματα αυτά βασίζονται σε τεχνολογίες αντικατάστασης του χαρτιού, όπως τα απλά ηλεκτρονικά εργαστηριακά σημειωματάρια (ELNs) και επεκτείνετε LIMS ικανότητες, προκειμένου να προωθηθούν οι εργαστηριακές διαδικασίες.

Η Frontage Labs επιδιώκει να καινοτομήσει τις εργαστηριακές λειτουργίες BA προσεγγίζοντας τις λειτουργίες BA από την άποψη της ποιότητας και της συμμόρφωσης. Η ανάπτυξη του E-WorkBook ως ενιαίας πλατφόρμας για τη διαχείριση των λειτουργιών από άκρο σε άκρο στο εργαστήριο BA αποτελεί επίσης ένα βήμα προς την ενσωμάτωση ποικίλων δυνατοτήτων CRO, όπως η ολοκληρωμένη καταγραφή και παρακολούθηση δειγμάτων, από την κλινική μελέτη φάσης 1 έως την DMPK και ακόμη και την υποστήριξη CMC (ανάπτυξη προϊόντος).

"Η ταχύτερη και εξυπνότερη εργασία είναι το κλειδί σήμερα, καθώς τα εργαστήρια συνεργάζονται όλο και περισσότερο με οργανισμούς έρευνας επί συμβάσει (CROs) και καινοτόμες βιοτεχνολογικές εταιρείες για την επίτευξη αποτελεσμάτων", δήλωσε ο Michael Hampton, αντιπρόεδρος, North American Operations στην IDBS. "Με το E-WorkBook 10, η Frontage χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και μια ενιαία πλατφόρμα πληροφορικής για να διευκολύνει την επικυρωμένη εκτέλεση μεθόδων και την παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων σε ολόκληρο τον οργανισμό. Η χρήση του E-WorkBook 10 θα μειώσει δραματικά τον χρόνο κύκλου των μελετών και θα προσφέρει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας".

Το E-WorkBook 10 θα παρέχει μια κοινή πλατφόρμα πληροφορικής σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες του Frontage για τη διατήρηση της ακεραιότητας και της ασφάλειας των δεδομένων. Θα ενσωματωθεί επίσης με την υπάρχουσα τεχνολογία εργαστηρίων για τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας. Η CRO θα αναπτύξει το E-WorkBook 10 σε άλλες παγκόσμιες εγκαταστάσεις της κατά το επόμενο έτος.

Σχετικά με την IDBS

Η IDBS είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος προηγμένου λογισμικού για οργανισμούς έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) για την ασφαλή καταγραφή, διαχείριση, κοινή χρήση και αξιοποίηση δομημένων και μη δομημένων δεδομένων. Η τεχνολογία μας και η τεχνογνωσία μας στον τομέα επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέουν δεδομένα με δεδομένα, δεδομένα με ανθρώπους και ανθρώπους με ανθρώπους για να προωθήσουν την καινοτομία, να επιτύχουν ταχύτερο χρόνο στην αγορά και να βελτιώσουν τα περιθώρια κέρδους. Το ευρύ πελατολόγιό μας περιλαμβάνει διεθνείς εταιρείες με γνώμονα την Ε&Α στους τομείς των φαρμακευτικών προϊόντων, της βιοτεχνολογίας, των γεωργικών επιστημών, των χημικών προϊόντων, των καταναλωτικών αγαθών, της ενέργειας, της μηχανικής, των τροφίμων και ποτών και της υγειονομικής περίθαλψης.

Η IDBS ιδρύθηκε το 1989 και έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο με γραφεία σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η IDBS παραμένει μια ιδιωτική εταιρεία που απασχολεί πάνω από 250 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετεί πάνω από 50.000 ερευνητές σε 25 χώρες - συμπεριλαμβανομένων πάνω από 80% των είκοσι κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών.

Τα βιοαναλυτικά εργαστήρια Frontage γίνονται χωρίς χαρτί με το E-WorkBook (2024)
Top Articles
Value Management of Construction Projects
Juliette Crossing by Hughston Homes
Pieology Nutrition Calculator Mobile
Erika Kullberg Wikipedia
Here are all the MTV VMA winners, even the awards they announced during the ads
35105N Sap 5 50 W Nit
Calamity Hallowed Ore
Tabler Oklahoma
Voyeuragency
Notisabelrenu
Valentina Gonzalez Leak
What Happened To Anna Citron Lansky
Justified Official Series Trailer
Mani Pedi Walk Ins Near Me
Driving Directions To Bed Bath & Beyond
Voy Boards Miss America
Missed Connections Dayton Ohio
Air Force Chief Results
Labby Memorial Funeral Homes Leesville Obituaries
Kountry Pumpkin 29
Full Standard Operating Guideline Manual | Springfield, MO
Aerocareusa Hmebillpay Com
Pearson Correlation Coefficient
27 Paul Rudd Memes to Get You Through the Week
Il Speedtest Rcn Net
Wrights Camper & Auto Sales Llc
Meowiarty Puzzle
Busch Gardens Wait Times
LG UN90 65" 4K Smart UHD TV - 65UN9000AUJ | LG CA
A Plus Nails Stewartville Mn
Dreamcargiveaways
Free Robux Without Downloading Apps
New Gold Lee
Keeper Of The Lost Cities Series - Shannon Messenger
The Vélodrome d'Hiver (Vél d'Hiv) Roundup
Walgreens Agrees to Pay $106.8M to Resolve Allegations It Billed the Government for Prescriptions Never Dispensed
Prior Authorization Requirements for Health Insurance Marketplace
Academy Sports New Bern Nc Coupons
Setx Sports
21 Alive Weather Team
Panolian Batesville Ms Obituaries 2022
Advance Auto.parts Near Me
What is 'Breaking Bad' star Aaron Paul's Net Worth?
The Nikki Catsouras death - HERE the incredible photos | Horror Galore
Suntory Yamazaki 18 Jahre | Whisky.de » Zum Online-Shop
RubberDucks Front Office
Dayton Overdrive
Is My Sister Toxic Quiz
Where Is Darla-Jean Stanton Now
Marion City Wide Garage Sale 2023
Access One Ummc
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5982

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.